Logo enkel met rand + transparant 265x264

Nieuws

Dorcaswinkel Hattem

Inbrengen goederen Dorcaswinkel Hattem mogelijk

Medio april opent Hulporganisatie Dorcas de winkel in het voormalig Groenrijkpand aan de Zuiderzeestraatweg 21A in Hattem.

Het is nu al mogelijk om spullen in te brengen. Dat kan op afspraak op twee momenten per week. Heb je spullen die geschikt zijn voor verkoop in de winkel dan kan je een afspraak maken met Dorcas via 06-38385936.

De winkel maakt deel uit van hulporganisatie Dorcas uit Andijk. Momenteel zijn er al 32 winkels in Nederland geopend, allemaal met het doel om geld in te zamelen voor hulp aan de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. De goederen die mensen bij Dorcas inleveren, worden via de winkels verkocht. Met de netto-opbrengsten worden de Dorcas-projecten gesteund.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in ons cookiebeleid. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".