Nieuws

Zonnepanelen op ‘de Marke’ in Hattem

Eerste zonnepaneel op ‘de Marke’ in Hattem

Wethouders Martijn Hospers en Auke Schipper hebben maandagmorgen het eerste zonnepaneel op MFC ‘de Marke’ gelegd. Dit deden zij samen met Martijn van Roon, directeur van ‘de Marke’ en Dick Stoppelenburg van Powered by Hattem.

244 panelen
Op het dak van de Marke komen 244 zonnepanelen met een opbrengst van 88.000 megawatt. Dit is ongeveer 25% van het totale gebruik aan energie voor ‘de Marke’ en zo wordt bijgedragen aan een duurzamer Hattem.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in ons cookiebeleid. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".