Logo enkel met rand + transparant 265x264

Nieuws

Staatssecretaris Mona Keizer bezoekt Hattem

Vandaag hebben we als HAVO een afrondend gesprek, en een voorbezoek gehad van het Ministerie van Economische zaken, de afgelopen 4 weken hebben we samen de agenda en de lijst met genodigden besproken, staatssecretaris Mona Keizer komt ons bezoeken! we zijn als HAVO door het Ministerie daarvoor benaderd-:), we zijn daar erg trots op, Hattem op de kaart !, ook de pers hebben we geselecteerd, en vanuit de Gemeente Hattem zal onze wethouder Auke Schipper aanwezig zijn, ze willen weten hoe onze politiek samen werkt met de HAVO en haar ondernemers, het bezoek is strak gepland qua tijd, Mona Keizer hecht veel waarde aan het bezoeken van een aantal geselecteerde ondernemers waar ze een persoonlijk gesprek mee wil hebben, daar zullen we dan ook veel tijd aan besteden. Ondanks dat het op maandag is gaan de deuren gewoon open van deze ondernemers. Ook zal de pers aanwezig zijn, die hadden we vroegtijdig al op de hoogte gebracht, compleet met woordvoerders van het ministerie, tevens worden er door het ministerie ook opnames gemaakt en foto momenten gekozen. datum 28 oktober 14.00 uur.
Namens het HAVO bestuur.


p.s de reactie was nu al zeer positief, wou wat een mooie stad !!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in ons cookiebeleid. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".