Logo enkel met rand + transparant 265x264

Nieuws

De Leckernij – Deelnemer week van de duurzaamheid.

Al sinds 1993 gevestigd in het pittoreske Hattem. Al deze jaren promoten en verkopen wij de leckerste kazen, noten, delicatessen en sinds 10 jaar ook heerlijk softijs. Of het nu voor de boterham of een ander bijzonder moment is, wij hebben voor elke gelegenheid een mooi aanbod aan kwaliteitsproducten. Er wordt gestreefd naar lokale en regionale producten welke een zo laag mogelijke footprint hebben voor dier en omgeving.

Speciaal voor de week van de duurzaamheid brengen wij u onder de aandacht onze heerlijk dagverse boerenzuivel en-kazen verkopen. Zuivel van Erve Slendebroek en echte originele boerenkaas van Kaasboer van Zeeburg uit Doornspijk.

Gedurende de week van de duurzaamheid ( 9 t/m 17 oktober)bieden wij iedere klant bij besteding van €10,- gratis een pakje weideboter aan. Maximaal 1 per klant.

Lokale boeren voor lokale producten

Kerkstraat 3, 8051 GJ Hattem

038-444 7276

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 10:00-18:00 uur, zaterdag 10:00-17:00 uur

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in ons cookiebeleid. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".