Logo enkel met rand + transparant 265x264

Nieuws

De Retail Academy gaat van start

De Retail Academy gaat van start!!! Heb jij je nog niet opgegeven omdat je niet zeker wist of je zou kunnen?? Geen probleem! Je kunt je alsnog aanmelden en vanavond aansluiten bij de kick off!! We hebben inmiddels ruim voldoende aanmeldingen om er een geslaagd project van te maken, maar er kunnen er best nog een paar bij!

Er verandert veel in retail land, maar wat moet jij nou doen om daar je voordeel uit te halen?? En wat juist niet?

Met de Retail Academy krijg je advies en ondersteuning die aansluit bij jou situatie. Kort samengevat starten we met de onderstaande stappen. Hierna kijken we waar we staan en wat de gewenste vervolgstappen kunnen zijn.

  1. Gezamenlijke startbijeenkomst met verdere info over het traject en interessante info over het huidige retaillandschap. -> Woensdag 23-01-2018
  2. Korte persoonlijke gesprekken met en bij ondernemers (kennismaken, bepalen van situatie en behoefte, tips op maat)
  3. Diverse workshops / trainingen op basis van wat leeft bij ondernemers

Wil jij ook graag een frisse blik op je bedrijf en advies van ervaren coaches? Sluit dan vanavond nog aan bij de kick off. Dan gaan we samen ons centrum naar een nog hoger plan tillen.

No show tarief: Meld jij je aan voor een avond of maak je een afspraak en kom je niet opdagen, dan berekenen we een no show tarief, omdat we simpelweg willen voorkomen dat kostbare ervaren sprekers ineens voor een lege zaal staan. Plannen we een workshop op een moment dat jij verhindert bent en geef je je niet op, dan is dat uiteraard niet van toepassing.

Dus: Wil jij graag kijken wat er nog te verbeteren is aan jou bedrijf en er vol voor gaan om die dingen nóg beter te doen, dan ben je er vanavond toch gewoon bij?????

Scan de QR code voor de route !

Duch Golf Hattem

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in ons cookiebeleid. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".