Logo enkel met rand + transparant 265x264

Nieuws

Heropening Anton Pieck Museum

Heropening Anton Pieck Museum

Gepubliceerd op 28-01-2019 09:09 de Dijkpoorter

Heropening Anton Pieck Museum

HATTEM – Het Anton Pieck Museum is aan het bouwen aan de toekomst. En bouwen gebeurt ook letterlijk. Vanaf 5 februari heeft het Anton Pieck Museum weer een eigen ingang. “De ingang komt aan de Noordwal. Dat noem ik ook wel de promenade van Hattem. Zo’n prachtig stuk Hattem”, legt voorzitter van het Anton Pieck Museum, Hans van der Hoeven uit.

Van der Hoeven is trots dat de opening verricht gaat worden door wethouder Auke Schipper. “In de korte tijd dat hij wethouder is, heb ik hem leren kennen als een betrokken persoon. Mooi dat hij de opening wil verrichten.”

Er staat veel te gebeuren in de komende jaren bij het museum. “Nu gebeurt er ook al enorm veel. Als je ziet met welke inzet onze vrijwilligers aan de slag zijn. Dat is werkelijk waar ongelooflijk”, vertelt een immer enthousiaste Van der Hoeven.

De heropening is geen feestje voor intimi. “Uiteraard nodigen wij mensen en organisaties uit die belangrijk zijn voor ons. Maar het Anton Pieck Museum moet van iedereen worden. Daarom willen wij iedereen uitnodigen om tijdens de opening aanwezig te zijn”, nodigt Van der Hoeven uit. De opening op 5 februari is om 16.00 uur. “En als een leuk nieuwtje maken we dan direct ook onze nieuwe directeur bekend”, eindigt de voorzitter.

Anton Pieck Museum
Noordwal 31 Hattem
Tel. 038-4442192
www.antonpieckmuseum.nl
info@antonpieckmuseum.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in ons cookiebeleid. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".