Logo enkel met rand + transparant 265x264

Nieuws

Hattem under construction

Algemene Informatie

Vitens en Liander vervangen in de historische binnenstad van Hattem ongeveer 9 kilometer elektriciteitskabels en leidingen voor gas en drinkwater. Dit om Herinrichting Fase 2 Binnenstad Hattem mogelijk te maken. Met deze werkzaamheden zorgen Liander en Vitens dat het leidingnet in Hattem voor de komende tientallen jaren weer van uitstekende kwaliteit is. Als deze werkzaamheden zijn afgerond, kan de gemeente starten met het vervangen van het riool en de herinrichting van de binnenstad.

De verwachting is dat de werkzaamheden starten na de zomervakantie. Eind 2020 zijn de werkzaamheden afgerond.

Meer informatie

Planning

Ondanks dat er al veel voorwerk is verricht door Vitens en Liander, willen we graag van omwonenden, winkeliers en andere betrokkenen horen waarmee we rekening moeten houden. Op donderdag 6 juni gingen we met hen in gesprek. Tijdens deze inloopmiddag en -avond werden suggesties en wensen kenbaar gemaakt. Deze worden nu geïnventariseerd en waar mogelijk ingepast in de planning. Daarna kunnen we een globale planning maken. We verwachten dat we over een aantal weken die globale planning kunnen publiceren op de site.

De werkzaamheden starten na de zomervakantie. Eind 2020 zijn de werkzaamheden afgerond.

Voor dit project in de Hattemse binnenstad hebben Liander, Vitens en Siers een speciale projectwebsite ingericht. Op www.onderhoudinhattem.nl vindt u alle informatie, actualiteiten en de meest gestelde vragen. Zodra een globale planning van de werkzaamheden bekend is, publiceren we die op deze website. U kunt ook iedere donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur terecht bij ons informatiepunt. Wij zitten aan de Ridderstraat nummer 17-19.

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in ons cookiebeleid. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".