Logo enkel met rand + transparant 265x264

Nieuws

Kerst Koopavond in Hattem

Kerst Koopavond in Hattem
Vrijdag 13 december
17.00 – 21.00 uur

Normaal gesproken zorgt Rond Uit Hattem ervoor dat de binnenstad van Hattem vol staat met zo’n 100 gezellig ingerichte kramen tijdens de Kerstmarkt. Maar dit jaar gaan we het anders doen omdat vanaf eind oktober de bestrating van de Markt en het Kerkplein er uit ligt.

Wij hebben wel een mooi alternatief bedacht; een Kerst koopavond op vrijdag 13 december van 17.00 tot 21.00 uur! Deze koop avond vindt plaats in de Kerkstraat en Kruisstraat. De winkeliers gaan gezellig buiten een kraampje neerzetten, aangevuld met een aantal particuliere kerstkramen met de leukste kerstspulletjes die je je maar kunt bedenken, zoals o.a. handgemaakte kerststukjes, kransen, vogeltaarten, kaarsen, sjaals, en mutsen.

Natuurlijk zorgen wij voor live muziek, een Kerstman, een wandelende kerstboom, een steltloper met verhalen en andere gezellige activiteiten in deze straten.

Voor wie een lantaarn optocht met kaarsjes mee wil maken is er weer een gratis stadswandeling om 19.00 uur. Altijd weer een schitterend schouwspel en goed om de kerstsfeer compleet te maken. De stadsgids vertelt de deelnemers onderweg van alles over de geschiedenis van Hattem. De wandeling start bij het Toeristisch Informatie Punt. U kunt zich aanmelden via info@ronduithattem.nl.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in ons cookiebeleid. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".