Logo enkel met rand + transparant 265x264

Nieuws

HATTEMSE WINKELIERS IN DE BINNENSTAD TRAKTEREN

De Sint is weer in het land. Wat betekent, dat het einde van het jaar in zicht is. De hoogste tijd voor de eindejaarsactie van de Hattemse winkeliers, waarbij ook dit jaar mooie prijzen te winnen zijn.

Van vrijdag 29 november tot en met zaterdag 21 december staat er, in de deelnemende winkels, een zakje chocolaatjes. Iedere betalende klant, bij besteding vanaf 5 euro, mag een heerlijk chocolaatje uit het zakje pakken. In de wikkel van dit chocolaatje zit misschien wel een waardebon; dubbel geluk. Deze waardebon kunt u bij de, op de bon genoemde, winkel inwisselen voor een prijs of een cadeaubon. Er zijn ook een 3-tal hoofdprijzen te winnen. Deze zijn gesponsord door Molecaten Groep, Dekker fietsen en MFC de Marke

De deelnemende winkels herkent u aan de flyer op de voordeur of winkelraam. Kom langs en laat u verrassen door al het moois, lekkers en bijzonders dat uw Hattemse winkelier te bieden heeft!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in ons cookiebeleid. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".