Nieuws

Praat mee over toekomst van Hattem

HATTEM- Gemeente Hattem nodigt de inwoners uit voor een inloopavond op donderdag 13 februari van 17.30-20.30 uur in het Stadhuis, Markt 1.

“Hattem is een geweldige stad. Het is hier mooi wonen, de natuur is prachtig, mensen kijken naar elkaar om. We hebben goede voorzieningen en er is volop werk. Dat willen we zo houden en zelfs verbeteren. Daarom denken we graag met u na over het Hattem van nu en hoe de toekomst eruit kan zien. Wat is de identiteit van Hattem? Wat zijn de kwaliteiten van onze Hanzestad? Daarover gaan we graag met u in gesprek tijdens een inloopavond op 13 september. We hebben een eerste opzet gemaakt voor de identiteit en koers voor de toekomst. De resultaten willen we graag met u delen op deze inloopavond”, is de uitnodiging van gemeente Hattem. “We gebruiken uw inbreng voor de Omgevingsvisie Hattem. Het plan waarin de gemeente haar ambities en koers voor heel Hattem vastlegt. Een visie voor én door Hattem. Kijk voor meer informatie op www.hattem.nl/omgevingsvisiehattem.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in ons cookiebeleid. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".