Nieuws

Unieke bevrijdingsvlag 75+1 jaar vrijheid Hattem.

Bevrijdingsvlag Hattem,

In samenwerking met de voorbereidingsgroep “Hattem 75 + 1 jaar bevrijd” kunnen er binnenkort vlaggen besteld worden, deze uniek vlag zal maar eenmaal gemaakt worden en kan gebruikt worden tijdens ons evenement Hattem 75+1 jaar bevrijd in 2021 en  de daarop volgende jaren, wanneer we herdenken en gedenken dat we op 18 april 1945 zijn bevrijd.

Via de website van de HAVO is een bestel formulier actief, bestel deze unieke bevrijdingsvlag vlag om in 2021 75+1 jaar vrijheid te vieren in Hattem, de voorgenomen datum voor alle festiviteiten is April 2021.

klik hier voor het bestel formulier;

https://havo-hattem.nl/751-jaar-herdenking-2021/

De afhandeling van uw bestelling wordt door Ronduit Hattem uitgevoerd. Dit is een eenmalige actie en op veler verzoek, alle bestellingen worden eerst verzameld om dan de bestelling in een keer te kunnen uitleveren. De levering van deze vlaggen zal in begin van 2021 plaats gaan vinden, de uiterste bestel data kunnen tot december 2020 gedaan worden. In 2021 is het 75 + 1 jaar geleden dat de gemeente Hattem bevrijd werd. Deze vrijheid willen wij graag samen en met elkaar vieren met activiteiten rond het thema bevrijding. 75 + 1 jaar bevrijding gaat over samen feest vieren, bezinnen, vrijheid en vrede vieren. De voorbereidingsgroep “Hattem 75 + 1 jaar bevrijd” heeft besloten om de activiteiten  die gepland waren in  2020 door te laten gaan in 2021 en met nog meer activiteiten, we gaan er vanuit dat de omstandigheden omtrent corona het op dat moment toe zullen laten. Een van de activiteiten die vastgelegd zijn is de band “Pipe and Drums” deze is voorlopig vastgelegd voor 24 April 2021.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in ons cookiebeleid. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".