Logo enkel met rand + transparant 265x264

Nieuws

Berends & Slump – Deelnemer week van de duurzaamheid

Berends & Slump | Bankzaken – Hypotheken – Verzekeringen

Bankzaken, hypotheken en verzekeringen. Daarmee helpen we je graag bij Berends & Slump. En dat doen we op een ambitieuze manier: we kijken naar jouw héle financiële situatie. Of die nu privé of zakelijk is. Je krijgt een eigen adviseur die helemaal op de hoogte is van jouw omstandigheden en wensen. Zo heb je de zekerheid dat jouw zaken goed geregeld zijn. En dat geeft een gerust gevoel.

Financier je duurzame verbouwing!

Wil je je bestaande of nieuwe woning verduurzamen? Gerard Blok, jouw persoonlijke financieel adviseur, helpt je graag met jouw groene financiering. Hij bespreekt de mogelijkheden en adviseert je de beste combinatie van voorwaarden en prijs/rente.

Benieuwd naar je mogelijkheden, maak een vrijblijvende afspraak. Gerard denkt en  rekent graag met je mee. Kijk op www.berends-slump.nl voor meer informatie over ons bedrijf en om contact op te nemen of bel ons op 038-4432100.

 

Openingstijden:

Op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

Berends & Slump in Hattem, Dorpsweg 20

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in ons cookiebeleid. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".