Logo enkel met rand + transparant 265x264

Nieuws

Déjà-Vu Hattem – Deelnemer week van de duurzaamheid

Sinds ruim 17 jaar verkopen wij 2e hands boeken, zowel in de winkel als via internet. Zo hoeven boeken na een keer lezen niet weg te worden gegooid, maar krijgen een tweede leven en worden andere mensen weer blij gemaakt. Bovendien heeft men zo de kans om een boek aan te schaffen dat in de  reguliere boekenwinkels met nieuwe boeken niet meer verkrijgbaar is. Ook proberen we zo een aantal DVD’s en CD’s een tweede leven te geven.

Voor het verzenden van bestelde boeken maken wij gebruik van verzendorganisatie Cycloon. Zij zorgen ervoor dat mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk kunnen en pakjes worden zoveel mogelijk per fietskoerier bezorgd. Milieuvriendelijk dus!

ACTIE

In deze week geldt: bij aankoop van 3 boeken een cd of dvd gratis!

Ook zullen er verschillende weekaanbiedingen in de winkel liggen.

Deze actie is geldig gedurende de winkelopeningstijden.

De openingstijden zijn:

dinsdag: 13.30 – 17.00 uur

woensdag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00 uur

zaterdag:  10.00 – 16.00 uur

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in ons cookiebeleid. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".