Logo enkel met rand + transparant 265x264

Nieuws

NogSteedsLeuk – Deelnemer week van de duurzaamheid

NogSteedsLeuk,

2hnds kinderkleding en méér…

Kinderkleding van bekende en minder bekende merken in de maten 50 tot en met 164 krijgt een tweede kans bij NogSteedsLeuk. ”We gaan met de seizoenen mee, dus zomers vind je hier stoere korte broeken en en leuke strandjurkjes en in de winter onder meer skikleding. Vul de kleding aan met schoenen of laarzen en je kind gaat als nieuw de deur uit”,  ”Vier je carnaval of hebben je kinderen een ander verkleedfeestje? Kom eens kijken, want wij hebben een gevarieerde collectie verkleedkleren in verschillende maten.”  

Actie  

VOOR EEN APPEL EEN EI !

Kom 1 item bij ons brengen om te laten verkopen en krijg gratis een vergelijkbaar item ervoor terug ! Dus kom je een spijkerbroek maat 110 brengen mag je bijv een spijkerbroek maat 122 meenemen of heb je een zwart rokje maar wil je dit graag omruilen voor een rood rokje dan kan dit ook.

NogSteedsLeuk

Kerkstraat 55

8051GK Hattem

06-19002925

nicole@nogsteedsleuk.nl

 openingstijden:

wo tm vr 09.00-16.00 uur

za 11.00-16.00 uur

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in ons cookiebeleid. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".