Logo enkel met rand + transparant 265x264

Nieuws

WIJNKOPERIJ HENRI BLOEM HATTEM – Deelnemer week van de duurzaamheid

SUPER BIO WIJNEN, PROBEER HET PROEFPAKKET !

Wijnkoperij Henri Bloem is sinds 2011 in Hattem gevestigd als een dependance van Wijnkoperij Henri Bloem Zwolle in een klein, maar gezellige winkel vlakbij de Dijkpoort. Meer dan 90% van de wijnen wordt rechtstreeks bij de producent gekocht, zodat er veel contact is met de wijnboeren. Het assortiment bestaat uit meer dan 1000 wijnen van over de hele wereld. Kom eens langs in onze winkel of kijk op www.henribloem.nl voor ons assortiment.

Maak kennis met één van de meest innovatieve wijnboeren uit de Languedoc (Zuid-Frankrijk), de familie Pugibet. Hun meest recente prestatie is het ontwikkelen van druivenplanten die resistent zijn tegen ziektes, o.a. schimmels zoals meeldauw. Het gebruik van bestrijdingsmiddelen (al dan niet biologisch) is hierdoor niet meer nodig. Vader François en zoon Vincent zijn ruim 10 jaar bezig geweest om wijnstokken te creëren die niet alleen ‘Super Bio’ zijn, maar ook druiven produceren die heerlijke wijnen opleveren.

Probeer het
proefpakket van deze wijnen:
6 flessen, waarvan 2 rood en 4 wit.
De prijs bedraagt

nu € 42,50.

WIJNKOPERIJ HENRI BLOEM HATTEM.

KRUISSTRAAT 17, 8051GD HATTEM.

038-4442574

hattem@henribloemzwolle.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken in ons cookiebeleid. Als u akkoord gaat met het gebruik van cookies, klikt u op "Oke".